Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A juce ujutro clanak o njoj pijanu, nadrogiranu i polu golu je iznose iz neke diskoteke a danas bi da mijenja svijet ...eh promijeni prvo sebe ..
Lijepa zgodna ja bi istjero joj zlo a utjero dobro.
Pa jel naučila nešto?
ma ovi slavni idu po ovim sirotinjskim krajevima čisto zbog lične promocije jer je danas fazon da slavne osobe budu humanitarci a malo ih je stvarno takvih
propala posla opada kosa da bi došla do love klinka bi hodala bosa
Dođi da vidiš mog malog...
to je ona faza :gledaj me mama, ja sam na vrhu svijeta mama, promijenit cu svijet mama...a onda je mjesec iza nađu ubila se u kadi.
Showbiz mijenja svijet a svjet nikada gori nije bio; kako je krenulo zayebat ce i Njemacku 1939.
ona će u DZENNET ja ću u DZEHENNEM zato sto sam nevjernik
"nestalo đavolu posla pa sipa majci lug u oči"
Vjerujem da djeca samo nju mogu uciti, a ne ista pametno ona njih
Žalosno je kako ove tuke i međedi dobijaju prostor i zaslugu iako ne zaslužuju. A pravi heroji koji život posvete drugima i pravdi budu zaboravljeni. Kako u ratu, tako i u miru...
Prvo napusti masone pa kreni tim putem