"Sjećanje na prošle dane"
0
Zdravko Čolić bio u gostima kod Dine Merlina
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dino je obični slino koji se ulizuje zdravki čoliću i naravno može ga samo gledati ;) dino nije ni muslim niti je hađija koji ste vi glupaci on je sotonista ;)
a gdje su brega i kusta?
DVA MRTVACA.TU NI VINO VIŠE NE POMAŽE.ŽEGAJTE SE PEDERČINE.
-Tada je oprema dovezena iz Engleske, od ekipe \'Pink Flojda- Je li se ovako prekraja istorija ? Sjeti se Tito dragi. .
Ma je.bem vam opanak....guslaj ga mami, dokle god izdrziiiiiii
Gusle su autoktoni instrument sa ovih prostora niko ih niodakle nije donio...znaci Balakan = Gusle na cemu se sviraju Ilahije nikad nisam provalio ali prem zvukovima Bliski istok...
Šta fali guslama?
Je.ali vam obadvojica mater primitivnu, retardi seljacki! Hocete li mozda gusle ili ilahije da svr.savate uz njih, majku vam deb.ilnu, nacio.nalisticku je...bem.
\"Dino je na kraju obećao Čoli da će biti njegov gost na koncertu i da će zbog njega prekinuti krstarenje na svojoj jahti, na koje kreće ovih dana.\" Stvarno se covjek odrice svega i tesko mu je, treba ga razumjeti.
jedina dva covjeka koji znaju da pjevaju.mogu se tu jos ubaciti poneki pojedinci i grupe ali na prste ruke da ih se nabroji.samo naprijed Cola,pokorio si cijelu Yugu a i Dino sa tobom zajedno.ovi ljubomorni kreteni samo mogu da lupaju.
Ja bi izbacio ove komentare... Hoce li se ista na svijetu desit a da se ne nadje neki \"pametni\" da sere nesto i da kaze da nevalja?????????? Kod naseg naroda jedino sta se najvise razvilo u poslije rata je da kritikuju sve ama bas sve zivo....najpozitivnija stvar nece valjati...samo se zale i kritikuju pa dokleeeee???????? A da ne pricam o ovim iz entiteta manjeg....izgleda kako im je jako prija na Sa-X i jos toliko godina poslje rata lijece svoje ne ispunjene snove i strahove te ih zadovoljava sto sve stoji na mjestu! Samo naprijed...i pomac se necemo... SVAKA CAST!
BRATSTVO i JEDNISTVO .. srbin i musliman..ovako su nekad sjedili i alija i karadzic , smisljali kako da sruse komuniste i napravili masakr naroda .. da su ova dvojica bila umjesto njih , sada bi bili u evropi
Nera, Sjede u Golf klubu na Betaniji. Objekat polu-zatrovrenog tipa. Samo članovi i probrani.
a ovaj uzvratio pjesmom\"NEVOLIM TE ALIJA,ZATO STO SI B.A.L.I.J.A\"
kad si se vec dovoljno potrudilo/la da analiziras casu u ruci, onda analiziraj i flasu soka ispred njega na stolu! Kloc!