Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vučić ko čaušesku u rumuniji sedamdesetih... obraćanje 5 puta dnevno minimalno
Kim Jong Un mala maca za Vucka.
Vučić postao jači od vegete, samo još nije iz kanalizacije iskočio gdje inače jedino i pripada. Kanalizacijih historije.
Ako je to napisala onda može da se pozdravi s davanjem bilo kakvih izjava na srpskim tv kućama. Ima da se preseli na društvene mreže ako hoće da kaže bilo kome, bilo šta!
e moja macko tako ti je to kad su vam nasi Bosanski pravoslavci birali predsjednika
Tako je to u diktaturi.
Ja se iskreno nadam da se ova devojka salila. U suprotnom svi ce joj se smejati kao i Topalku. Zaista je bitnije da cujemo vesti iz prve ruke o Kosovu i Metohiji i stanju u drzavi, nego gostovanje predstavnice za Miss, sta to ona ima bitnije da nam kaze pobogu
Putin je mala maca za ovog.
Gad picousti odvratni
Pola čovek, pola Vučić.
AUUUU, KAKVA OFANZIVA VUČIĆEVIH BOTOVA !!! STIGLI SENDVIČI SA NAJKVALITETNIJIM PARIZEROM...
Kim Jong Un na aparatima
Kakva glupa vijest, postedite nas molimo vas
Kad se kim yong vucic obraca sve mora da stane