Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tobe jarabi sta uradise od onakve zenske 👀
najljepša holivudska glumica
prenasminkana....
Bilaa jarane
...naćiiii sredili joj film da dobije oskar...oscarbite movie! zivi bili pa vidjeli!
'bem ti sudija majku, 'ta je ovo? O.o
Fun fact: kraljica Elizabeta nije uopće imala toliko visoko celo, vec je koristila otrovne kreme za izbjeljivanje kože zbog cega je pocela gubiti kozu na tim mjestima (kako bi pokazala koliko je bogata da nikada ne mora izlaziti na sunce). Vecina bogatijih osoba je od toga umrlo u tom periodu, pogotovo jer kada pocnes koristiti jednom morao si sve vise i vise koristiti jer je stvaralo odvratne opekotine po licu.
Hahahahaha bez šminke :p
Ti si ko ona elizabeta I
@<!-- jesam :$
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hjebat ću Margot u svom drugom životu kao dva kunića.
Ovo u vezi nosa nisam skonto. Evo grah mi se kvrcka, imam neku telecu kost jos iz 97 u skrinji. Odo je metnuti u grah.
"Marija I, poznata kao Marija Stuart, bila je vladajuća kraljica Škota. Ona je poznata po svom pokušaju restauracije katoličanstva u Engleskoj. Nadimak Marija Krvava"...stoko nepismena miješate dvije različite osobe, Krvava Marija je Marija I. Engleska, Elizabetina sestra...Marija Stjuart je Marija I.Škotska, pogubljena 30 godina nakon smrti Krvave Marije
@MissChurchill Jel se tucala sa Tvrtkom?
"Zvali su je krvava Meri, nikom nije dala olako...", tako je pjevao veliki Dzoni Stulic!