Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve te poznate ličnosti su bešćutne Marije Antoanete kada se mogu baviti trivijalnostima kao što su parfemi, haljine i šminka dok djeca i žene u istoj sekundi kada to oni objavljuju umiru od bombi i gladi. I da nije Gaza u pitanju, zdravije je za psihu ne pratiti ih.
Isto kako ti mozes da hladis j*ja na klixu i ne radis nista po tom pitanju
pranje mozgova
Sve na blok
Sve ih blokirati! Nemojte zaboraviti i JK i sve one koji su protiv BiH, pored ovih proizraelskih manijaka. Mi smo moćniji od njih kad se skupimo zajedno!
Super idea! Kako da ih blokiram..? Nemam social media..
Prva infuenserska revolucija💪ovo je HIT uljepsali ste mi dan😃Nema nedodirljivih
Cuj influenserica pokrenula trend blokiranja poznatih ličnosti… Mi, obican narod, pokrecemo trend blokiranja svih dosadnih antitalenata koji iskaču iz paštete
Ne kontam ljude zaista, šta imaš praititi šta neka tamo Kim ili slična radi na nekoj društvenoj mreži..
Da se mozes bolje osjecati kad iz svoje vile objavi video kako je najbitniji selflove i da je to moguce uz skincare proizvod XY koji pokaze na kameri