Glumici prija majčinstvo
0
Zanosna Penelopa Cruz na naslovnici "Voguea"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam ko promoviše ispodprosječne djevojke poput penelope i sare jesice parker u \"zanosne, \"neodoljive\" itd... pobogu, svi imamo oči. u mom haustoru ima 5 ljepših djevojaka, majke mi.
VRH !
bolja je naša Emina Jahović
barvo @ouzop... kome je ovo zanosno i lijepo?? ..furate se na nju samo zato što je eto kao slavna, ovakvih 50 dnevno prođe ulicom i za svaku biste rekli da je gabor,a eto jer je penelopa-divna je.. ma bježi ba, jeste li vi ćoravi??
Šta je \"zanosno\" u trebi visine 160cm,50kg i klempavih ušiju??? Ovakvih treba koliko hoćeš po gradu,niko se ne okreće za njima
@dinoo @jaja: jasta bi...da nije onog Javiera
e meni je vala ruzna da Bog kaze, faca joj ko u kakvog frajera
podero bi je ko avaz
dobro ocuvana starka :)
RASKOVO BI JE KO PALETU
predivna je..