Glumici prija majčinstvo
0

Zanosna Penelopa Cruz na naslovnici "Voguea"

Sarajevo-x.com
Zanosna glumica Penelopa Cruz zasjala je u punom sjaju na naslovnici junskog izdanja američkog magazina "Vogue".

Njen možda i najbolji editorijal do sada uradio je slavni fotograf Mario Testino. Do izražaja je došla sva raskoš prirodne ljepote temperamentne Španjolke jer su fotografije napravljene bez puno šminke i retuširanja.

Lijepa glumica je u intervjuu za "Vogue" pričala o danima kada se doselila u Los Angeles u želji da se probije u holivudskoj "industriji snova".

"Bila sam jako usamljena. Našla bih mačke na ulici i donijela bi ih u malu hotelsku sobu u kojoj sam živjela. Tokom tog perioda odgojila sam puno mačaka", priznala je.

Otkrila je i da je luda za karaokama.

"U gotovo svim gradovima u kojima sam snimala pronalazila sam karaoke barove i tamo vodila cijelu ekipu", kaže Penelope.

Prvi put je u "Vogueu" otvoreno progovorila o majčinstvu i sinu Leonardu kojeg je rodila u januaru ove godine.

"Od prve sekunde osjetila sam kako u meni raste ogromna ljubav prema tom malom biću. To je nevjerovatno iskustvo, ne postoje riječi koje ga mogu opisati. Rođenje djeteta te potpuno promijeni, u samo jednoj sekundi. Priroda je mudra i daje ti devet mjeseci da se pripremiš, ali u trenutku kad vidiš to lice, izmijenjen si zauvijek. O tome slušate od prijatelja i porodice, ali sve dok vam se ne dogodi, teško je to razumjeti", ispričala je Cruz.