Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kolko vidim ona je u drustvu Cabaravdica. :-)
Monika “ko nije trazio nije ni dobio” Beluci
Ako je ona glavna zvijezda Venecija je pala na niske grane. Nema filma vrijednog spomena u čitavoj karijeri a i ovde je pažnju privlačila "elegantnom poluprovidnom crvenom haljinom s volanima...". kao i prije toga vezama sa režiserima i 20 godina mlađim muškarcima.
jest vam fb user kosku bacio svi se ufatili
mnogo jak film.. vrijedi pogledati!
Monica Bellucci i Moana Pozzi su simboli talijanske ljepote. Moana je prerano preminula nažalost, ali kad tad će se o njenom životu snimiti film. Premda je njenih filmova sad pun pornhub, ali snimit će se onaj biografski.
@LegitimniKrky Od čega je preminula Moana,srce naše drago.
@katozlato Otišla u Sarajevo zimi i udahnula jako.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jes baraka, al dala bi se opraviti.Rukama majstora naravno.