Filmski festival
25

Zanosna Monica Bellucci na crvenom tepihu u Veneciji pozirala s bivšim suprugom

E. Sk.
Monica Bellucci, Gaspar Noe i Vincent Cassel (Foto: EPA-EFE)
Monica Bellucci, Gaspar Noe i Vincent Cassel (Foto: EPA-EFE)
Glavna zvijezda četvrte večeri Filmskog festivala u Veneciji bila je 54-godišnja Monica Bellucci koja svojom pojavom uvijek baca sve prisutne u drugi plan.

U elegantnj poluprovidnoj crvenoj haljini s volanima i izvezenim ružama, laskavog sirena kroja, koju potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana, 54-godišnja glumica nikog nije ostavila ravnodušnim, a nije mogla odabrati ni bolji komad za susret s bivšim suprugom Vincentom Casselom.

Par koji se 2013. godine razveo nakon 14 godina braka u kojem su dobili dvije kćerke, na crvenom tepihu ujedinilo je ponovno prikazivanje filma "Nepovratno" iz 2002. godine u kojem oboje glume. Bivši supružnici zajedno su pozirali fotografima, no nisu stali jedno pored drugog niti su pretjerano komunicirali.

Redatelj filma "Nepovratno" Gaspar Noe pridružio se bivšem paru na crvenom tepihu.Vincent je u Veneciju stigao u pratnji svoje nove supruge 22-godišnje Tine Kunakey s kojom je nedavno dobio kćerku i s kojom je dan prije prošetao crvenim tepihom.

Za razliku od bivšeg supruga, Monica nije sa sobom u Veneciju povela svog 36-godišnjeg dečka Nicolasa Lefebvrea s kojim je u vezi od 2017. godine.