Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A može li se okarakterisati kao seksualno zlostavljanje prema muškarcu kada se npr ova gologuza slika/snima i sve to objavljuje javno??
mnoge sene su spremne sve uciniti pa i pod noz otici samo da privuku musku paznju i onda kad muskarcu padne mrak i otkazu kocnice, kuku lele
Veliki broj ljudi nazalost ne zna da se to desi vecini zena.. samo sto ti to nece reci ni mama ni sestra ni kcer da joj se desilo... takvo smo drustvo, vidi se po komentarima, nema koristi
Jel isto kao onoj sto je “silovao” Dani Alves otisla samovoljno u wc sa njim i onda kao silovanje,pitam se samo sta je mislila da ce raditi u wc-u,mozda razmijeniti sličice pokemona ili tako nesto!?
"Zlostavljana" 🤣🤣🤣
klix da kazni ovog napaljenka sto nas smara svaki dan sa ovom žandarmari
Takoe. Zlostavlja jadnu Zanamari !
Hahahahahahha
E ako si ga ti tukla,ja cu ga hebat.De ne lazi boga ti ,fataj se tih fotoshopova i instagrama