Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj obučeš najseksipilniji gornji dio kupaćeg, neke tigraste tangice i uvučeš ih do pupka da ti se oslika i spolni organ a i hemoroid koji ti izrasta od skakanja po muškom spolnom organu, i na kraju svega ti čudno što se odma seksizam pojavljuje. Pa šta hoćeš ? Da neko kaže vidi joj lijepih ušiju ?
btw hrgo bih te 4 dana bez prestanka
Zasto onda imas potrebu kaciti takve slike?
zasto imas potrebu uopce komentarisat ovaj clanak ti?
Dok se kresala za milju marona nisu joj smetali komentari
Ne znam baš da je slika Monalize nekad izazvala seksističke komentare. A ako se slikaš u seksi pozama i polugola onda valjda i očekuješ komentare vezane za seksipil koji ističeš.
Sve jeb....no i posteno ccc
Kurvica...zato je sve otišlo u p.m. zbog ovih što se skidaju i slikaju, jer očigledno nemaju druge atribute, mislim one mozgovne...
Kad zena objavi jednu-dvije slike s plaze makar i izazovne bile dobice vjerovatno komentare kako lijepo izgleda, drzi do sebe i slicno. A kad te slike stancas ko na traci svako...onda si attetntio whore i nista vise.
@ampera attention*
Slikanje u takvim pozama i ima za cilj samo jedno. Ne zeli biti seksualni objekt, a s druge strane radi sve kako bi bila jedan.
Ma nije ona Žanamari , ona je "zanemari".
Fanfulja
staro hrvatsko originalno ime
Eto nije seksisaz..ko mraz papriku bih je zvekno hahahahah
seksizam*
ma sigurno nije dovoljno komentara dobila pa se zali......haverice joj dobile vise likes u istim tigrastim gacicama.
wonder why they call u bitch.....
A sta treba da krene?
Pa kad objavljujete slike kao sa porno seta, sta da ocekujete.