Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jest vise naporna sa svojim izvolijevanjima! da hoce vec jednom proci taj koncert, fakat je naporna zena. te ovo, te ono. pa kad je takva zvijezda sto nije povela svog kuhara na turneju?!
pa tu licencu ima i moj komsija kara-beg hahaha i svaki mesar na balkanu, sta oni glume samo jedan (ne znam mu ni ime izgovoriti) ima licencu.Fujjj kako ih je preveslala sa \"koser\" rijeci.Da su uzeli rijecnik, nasli bi licenciranog mesara preko puta.
humano, nego sta? nece valda klati onako podlo zivotinjski? Pa krave su grozne kada kolju druge krave..ili jos gore kada sjeku glave pilicima..onda ovce, kada cerece koze itd.. tako i treba. kosher i halal, bitno je da je humano. Samo coek moze humano klati.
\"humano\" klanje stoke HAHAHAHAHA
Tacno, to je halal meso - halal hrana, koja se sprema, odnosno kolje u ime Boga. Razlika je samo sto se na starohebrejskom izgovara \"kašer\", a na arapskom \"halal\". U oba slucaja na bosanskom znaci - odobreno, dozvoljeno. Da ne bi u historiu ulazili, znamo da je Abrahamu (Ibrahimu a.s.) Bog dao tacne upute kako da pristupi, a nama je naredno da sljedimo primjer Ibrahimov! Jes jedna mala napomena, mnogi muslimani svijeta ako nisu u mogucnosti u gradu kojem zive doci do \"halal\" mesnica, opskrbljuju se u \"kaser\" mesnicama. \"Nek se gosp. Madonna ne sikira, ima kod nas dobrih mesara, a jos boljih mesnih proizvoda (po tradicionalnom receptu)\"
Ma ona ce jest cevape-koser...to ti je k\'o Halal meso,tu su jevreji i muslimani isto...
ma nije ona probala chevape... ne zna sta propusta!