Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevreji su pomagali i davali pare za vrijeme onog rata samo iz razloga da ne bi oni isli u rat da ne bi ginuli, i da se njihov broj ne bi smanjivao. Ni zbog jednog drugog razloga nisu. Svi su oni prokleti (kao sto se u Kur\'anu kaze kao sto se i u Bibliji kaze). Amerika je zavrsila sa svojim pametovanjem i ulogom najjaceg, sada je red na zidovima. Onda cemo tek vidjeti pored ovako glupih nacija ko ce krv da pisa i kako cemo. Ekonomska kriza je slucajna...?!
Nije mu niko glavu otkinuo, vec je umro nakon bolesti. Cisto radi tacnosti.
Galileo - Ubili su ga tako sto su mu glavu otkinuli, a njegove posljednje rijeci bile su : \" Ipak je okrugla !\"
O´reilly je americki prikriveni fasist, mrzi muslimane, zidove, crnce, meksikance, demokrate itd. Dugacka je to lista koga sve on mrzi. Dobro bi bilo kad bi i ovi nasi prikriveni fasisti naucili razdajavati ekstremne zidove od ostalih zidova. Tolerantni muslimani i tolerantni zidovi mogu biti samo prijatelji, barem kod nas u BiH smo se uvijek pomagali. I sjetite se samo pomoci za vrijeme rata koju smo dobijali od mnogih znacajnih jevreja: Bernard Levy, Susan Sontag itd.
Whoopi, uvijek si mi bila draga. Sada si mi jos draza! Da nam jos pozivis! :)
zidovi ce je zbog ovog satrat...moze da se pozdravi sa karijerom. Ali se kaze: nicija nije do zore gorila, pa tako nece mi zidovska
tako je brate!!
Ispravna reakcija Whoopi je ispravno reagovala iako je jevrejske vjeroispovjesti svaka cast!
CIONISTI SIRE MRZNJU I SMUTNJU PO CITAVOM SVIJETU!
svaka cast whoopi you are the best anchor ever plus u do respect other religions you are not racist like some people are i am glad god has blessed you with knowledge.
Zvao se Galileo :) Ubili su ga zbog toga ili je umro u zatvoru ,dok kasnije nisu skontali da je zemlja okrugla :)
sve vise i vise uviđam da sam imao pravo kada sam rekao da su amerikanci najgluplja nacija na svijetu, naravno poslije britanaca. pa oni vise vjeruju u televiziju koja ih zaglupljuje nego i u jednu vjersku knjigu, koja god da je to knjiga. cak da vjeruju i u onu najgoru, nebi lupali ovakve gluposti...
Sve je to lijepo,ali ko zivi u USA i prati medije ovde zna da je emisija View smece liberala kao sto je Fox News smece kozervativaca. Bill O Really je \"money whoore\", ali i zena iz pomenute emisije nista manje :)
Danas ti nama Efendija prica,kako je razgovarao sa Krscanskim uciteljom,koji kaze ovaj krscanin da u njihovoj vjeri ima jako puno \"Ispada\" navodi primjer iz biblije.. Bog je prvo stvorio covjeka,2. je stvorio to i to,3. stvorio.to i to 4. stvorio dan..5.mjesec,6.sunce..... Ako malo razmislite,kako ce dan kojeg je prije stvorio od sunca, biti moguc bez sunca.... Musliman sam...ne lazem,ako ste vi krscani vjernici to mozete provjerit u vasoj bibliji... Takodzer nekada je Krscanska vjera osudila na smrt jednog naucnika koji je tvrdio da je zemlja okrugla,jer je nekad u bibliji pisalo da je zemlja ravna ploca,pa et valjda su prepravili xD,neki poznat naucnik,nemogu se sjetit.... et vam vjere :P Pa et sad malo razmislite
Ljudi se sve vise opamecuju...