Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guze Jevreji po Holywoodu evo sad će tome već 100 godina. I počeo se govoriti tek akd je propao. Mislim i uvmjetnički i financijski i moralno, pogledajte samo zadnjeg oskara za žensku ulogu koje je dobilo white trash. Za ispovraćat !
ne zezaj three bilboards je odlican film, francis je zasluzila tog oskara
pedofilija u hollywoodu je prava tema, a ne karanje punoljetnih žena željne slave i love...
Pa nije frajer nikog silovao,to je velika razlika.Trazio,one dale i eto. One odu u krevet sa njim i poslije se kaju,podnose tuzbe. A sto nisu u taj vakat demonstrativno napustile njegove odaje i bavile se nekim drugim poslom? Eh,ali hoce one po svaku cijenu u Hollywood.
Za ove sto kazu "sta da je tvoja sestra": da je moja sestra u Hollywoodu, bila bi milionerka i bilo bi mi svejedno s kim se druzi i sta o njoj govore, dok god salje pare.
Garant su tako kontali i profesori Durmišević i Lučić.
tako jevreji jebu ameriku i cjeli svijet i niko im nista, da je ovo bio bilo ko drugo trazili bi "death penalty" za njega
Naravno da ce mu oprostiti,jos ce ispasti da su te jadne zene njega silovale.Samo zato sto je to zidovska svinja,a znamo da je holivud najveci zidovski svinjac.
obore jednog da se ostali useru
Ovaj ko ovi naši ratni zločinci- ko biva, ako su i drugi silovali, zašto ja nisam nevin?
ovi konstatno prepisuju vijesti sa N1 i indexa
Hollywood je pun takvih, niko se tamo ne kaje, niko ne prasta, svi hoce sto vise da sebi zgrabe. One zene presute jer odluce "platiti cijenu" da bi dobili neku ulogu, to ti je tranzakcija kojoj su pristali, ako nece to neka odmah prijave ako ih uznemiravaju ili izjave medijima koji bi rado to objavili.