Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala i neka je...Vjestica
smrdo morgan mogo je jos batina dobit od jessia venture http://www.youtube.com/watch?v=u02Q_ZEygoE
god bila, carica je i danas kao starka bolja i ženstvenija od SVIH bosanki koje žive, koje su živjele i koje će ikad živjeti, uključujući svu ženskadiju u mojoj familiji, da ne pomislite da sam pristrasan
NEBITNO
@Mladen Ne se r i ma te re ti! S ovim glupim postom si samo pokazao da si sposoban da pljuješ bez ikakve argumentacije.
Madonna je za njega izmislila svijet, debelo umno brbljavi biser sa ovcom na glavi! Glavato besmisleni i ljubomorni cvrkator! Mišiji iz.met od ovce! Zanosno obdaren gluposcu bez pameti, klimatizovano prohjujali mozak pobiberen sa kravljom kakom! Mrs crve jedan i sve ono gore sto sam naveo!
Tip je Britanac i luzer - poznat manjini a cijeli svijet zna ko je kraljica Madonna!!!
samo sto ovaj lik nije amerikanac
Američki šljam. Ne znaš ko je gori, Madonna ili ovaj luzer?
Jadni mali pateticni luzer od covjeka!
i njeno vrijeme je prošlo...