Voditelj ne krije animozitet
0

Voditelj CNN-a zabranio Madonni gostovanje u njegovim emisijama

Sarajevo-x.com
Madonna i Piers Morgan
Madonna i Piers Morgan
Piers Morgan, CNN-ov voditelj bez dlake na jeziku, ne propušta priliku da iskaže svoj animozitet prema kraljici popa Madonni.

Jedan od posljednjih gafova je zabrana pjevačici da se pojavi u bilo kojoj od njegovih emisija. Dosadna, iritantna, groteskna i grozna samo su neki od epiteta kojima je Morgan tokom godina "častio" pjevačicu dok je ona na sve kulturno odgovarala da ne zna ko je on.

Pjevačica se ove sedmice pridružila Twitter zajednici, a voditelj nije propustio priliku da joj poželi dobrodošlicu napisavši na njenom profilu:

"Dobrodošla na Twitter. Još uvijek ti je zabranjeno doći u moj show. Pusa Piers". Na sve se nadovezao Madonnin menadžer Guy Oseary. On je na Twitter postavio pozivnicu koju je Morgan uputio Madonni prije šest mjeseci i ispod Piersu napisao "Stvarno?".

No, CNN-ov voditelj se nije dao zbuniti te je odgovorio da je Madonni gostovanje zabranjeno u njegovim emisijama koje se emitiraju na CNN-u, a poziv se odnosio na britanski talk show.

"Ali sada joj zabranjujem gostovanje i u tim emisijama", dodao je. Morgan je prošle godine otkrio da njegov animozitet prema Madonni datira još iz perioda dok je bio urednik Daily Mirrora, jer ga je njen publicist navodno slagao obećavši mu informaciju o Madonninoj trudnoći da bi je kasnije dao konkurentskim novinama.