Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca spinzorusa u Hr nekad, hebiga ostarilo se a mindza ofucala, a mladje generacije pocele joj dede od 80 uzimati...
sve mi se cini da si ti ljubomoran sto ga dede umacu a ti komentarises
ko biva, hoces da joj kazes.. nece je vise dede, a sad kad bi mozda i tebe.. sad si i ti preponosan, radije ces ostat suha qrca, mokrih opanaka
Ove države se već gade većini stanovništva i to će biti još izraženiji trend
Treba ih poslati malo u Burundi,Bangladeš, Afganistan i slične države pa bi ljubili i Hrvatsku, i Bosnu i Srbiju. Nije planeta Zemlja Švicarska ili Luksemburg, nije prosječna neto plaća 5000 franaka/Eura i ne voze svi automobil od 100 000 € sa 6 klima zona i masažerima za pakaš. Na Balkanu se smatraš sirotinjom i padaš u depresiju ako voziš 7g staru Octaviju i ljetuješ u Makarskoj.
@SHOTMAKER Onda sam ja bijeda da valja ako je to tako 🤣🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedno oko u sir,drugo u kajmak.
Nike Vlatka samo tebi, mnogima se gadi sta je od nasih naroda postalo
Spomenuti crs ti Hrvatsku i tmurno Irsko vrijeme i hladne ljude
I ja kažem, hvala Bogu. Svi takvi kao ti, sto prije idite bil9 gdje
Sad ce malo Irci da ostre olovke na ovu balkansku masinicu
kakvu je ona torturu iživljavanja preživila od novinara nove tv i emisije red carpet malo je reći dok je bila sa nekim starohanom
Ajme
joj Vlatka daj čipke da uzdrmamo kavez!!!!
kud ces u irsku, sad je poljska nova irska
Sad je u HR dobro večina baja i krkana vozi kamione i radi na baušteli po eu. Tako da ni ova sponoruša neče faliti na tv.u.
Da vam prevedem sa ravaku jezika ako neko nije shvatio: Ostarila sam i ne mogu vise pronaci sponzora, a radi visokog ravaku statusa kojeg sam uzivala u RH ispod casti mi je raditi posten poso jer bi onda narod vidio da sam sirotinja. Zato idem tamo de me niko ne zna da mogu naci poso da imam sta za jesti.
Hvala Bogu da si otišla, još nas poštedi komentara i ne javljaj se.
Mlogo se žuljeva nabilo na nježniku gledajući njene slike
Prototip skupe rveku!
Jučer čitam neki hr članak, hrvat prevario osiguranje u Austriji. 90% komentara da nije hrvat, da samo ima putovnicu i mora da se zove Almir ili Jovan, pa do linča ovih gore iznad Imotskog i ko im dade domovnice i naseli po Hrvatskoj. Sad će Vlatku da otkose.