Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to jeste ATEISTA sa foruma IB :)) zasto psujes Boga smece jedno retardirano providan si ako se vec hoces kamuflazirat nikovima raznim de to malo i rijecima izvrni !
Svako je od nas vjernik....pa svako vjeruje da mozes (ko sto jeste) upaliti kompjuter uci na ovu stranicu i staviti komentar....i jos X primjera...NE POSTOJI NE VJERNIK :)
Žao mi ga je, k\'o i bilo kojeg roditelja koji je izgubio svoje dijete.:(((
Vjera je sirok pojam. Mozes vjerovati u sebe, u nadnaravno, u Boga, u ljude ili ne vjerovati u nista. To je vlastiti izbor, no ako ti smeta sto drugo ljudsko bice vjeruje u nesto bez da to ima ikakve veze sa tobom, onda imas puno veci problem od samog vjerovanja. Imas problem sa sobom.
islam i ne tvrdi da postoji covjek na nebu konjino jedna,nije islam kao krscanstvo
Da mu Allah dž.š. podari mir. Amin
Ovaj clanak o njihovoj borbi inpirise sve do momenta dok covjek ne procita vase komentare.Pa vi ste da se covjeku stomak izvrne,jeste li takvog poganog jezika i u zivotu.Ja nisam vjernik ali znam dosta ljudi koji su okretanjem vjeri smogli snage nastaviti zivot nakon teskih tragedija.Pojma nemate o zivotu,
There is no god! Nema nicega! nema inshallah nema akobogda! sve ces imati ako se potrudis i dajes sve od sebe! hebo vas bog! BILO KOJIIIII!!!
Islam ni ne tvrdi da covjek postoji na nebu,malo se edukuj ti koji kritikujes religije a nazivas sebe islamofobom?!
vjera i religija su najvece zlo koje se ikada desilo ovoj planeti....nevidljivi covjek na nebu ne postoji...