Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je najveći problem bogataša,strah od smrti žao umrijeti ostaviti bogastvo ne želi u zemlju.....jbg previse se cijenimo a ničemu ne sluzimo.
@Number23 A siromasnima utjeha.
Kad bolje razmislim prije bi roknuo komšinicu muniru od sto kila nego ovog kostura
Sotona.
Sto su je demoni napali
Da nasa koza tek tako propusta makro-molekule na svasta bi mi licili Nenacitan glupan to ostaje vazda. Gdje ista s vana moze promjeniti strukturu veznog tkiva, telomere i bjelacevine koje uticu na starost..
šta sve neće uraditi da ne ostari...ona i mnoge druge glupače! starenje je fiziološki proces, nije se još rodio onaj koji će ga zaustaviti
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
ovo joj neće popraviti neuglednu bradu, gornju usnu i nosić ;)
Samo lopata istina je!
ova Žena treba pod hitno u Fojnicu
bitchhhh
koje prdotine u pm,sad ce na milione glupanki koje zive od plate do plate ovo isto htjeti da koristi!
Koja bolest, fuj!!!
hoš kupit mog genetskog materijala, imam baby face?
Za kreme prvi put cujem, ali vec postoje tretmani lica i U NASIM kozmetickim salonima koji podrazumijevaju da se nekome izvadi krv, procisti, a onda se mikroiglica ubrizgava u lice. Tako da nije nista posebno novo.
bgm vicky ne pije ti to vode :-)