Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vela havle....kakva vijest
fakat ste odron, al\' onaj zadnji
Da a on odrzava strast povaljujuci, izvinite na izrazu, sve sto stigne, od prostitutki koje su mu izgleda najdraze do nazovi manekenki i konobarica. Bas si jadna!
Pa nosim i ja svog gologu.zog Ferida, pa sta?
Ne valja iPHONE 4. Kažu da mu antena nije merhametli. Beckham porodica? Sarajevo X stvarno se ofirate...umjesto da svoj prostor ponudite ljudima iz BiH...vi trošite taj svoj uticaj na ukazivanje o tome kako Bekani imaju dobar telefon. Stvarno ste vuna.
il si bos il si hadzija
E pa zensko sam, al poserem joj se direktno na muza et. Sreca pa icemu valjaju i jedno i drugo :D :S izvintavam se na izrazima xD
u jest pogana
oj kur*e, nema vece od nje sto jest jest... cuj i iphone zlati, hebo li te beckam..
Kao to sad nesto neobicno,i cudno:/
ona zlatni iPhone a ja nemam ni za hljeba.....extra
pa i treba da ima cuj ccc kad se u.ka.kaju ko da su bo.ga izmislili
OVDJE SE I SIROMASI SKIDAJU GOLI :)
Hajmo je j e b a t i !?
PA STA?
koje je ovo vnogo od portala, to je za ne povjerovat
Imam i ja, pa se ne hvalim... mislim na iPhone... i na Beckhamovu slikuxD