|

Victoria Beckham na zlatnom iPhoneu ima fotografiju polugolog supruga

Victoria Beckham na zlatnom iPhoneu ima fotografiju polugolog supruga
0
S
Sarajevo-x.com
9.2.2011. u 20:15
22
komentara
0

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Većina ljudi bi bila oduševljena da posjeduju mobitel kakav je iPhone ili Blackberry. Britanska pjevačica i dizajnerica, Victoria Beckham, posjeduje skupocjeni iPhone, ali joj žene zavide ne zavide zbog mobitela koliko zbog fotografije koju ima na njegovom ekranu. Posh očigledno nastoji održati strast u braku noseći sa sobom fotografiju svog polugolog muža, engleskog nogometaša Davida Beckhama.
Victoria Beckham je u utorak avionom otputovala u New York noseći skupocjeni zlatni iPhone 4 vrijedan 26.000 eura, na čijem se ekranu nalazi potografija njenog polugolog supruga, bivšeg engleskog reprezentativca i igrača LA Galaxyja, Davida Beckhama. Mnoge djevojke također imaju Beckhama na ekranima svojih mobitela, ali je VIctorija jedina koja ga je fotografisala polugolog i uživo. Fotografija na Victorijinom mobitelu je uočena kada je stigla na aerodrom JFK u New Yorku. Njen iPhone sadrži 150 grama 24-karatnog zlata.

Beckhamovi su u januaru objavili da očekuju četvrto dijete, ali su demantovali glasine da će Victorija roditi djevojčicu. Prethodno je izrazila želju da njena tri sina napokon dobiju sestru, objavio je "Daily Mail".
Prijavi grešku


Komentari (22)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...