Održava strast u braku
0

Victoria Beckham na zlatnom iPhoneu ima fotografiju polugolog supruga

Sarajevo-x.com
Većina ljudi bi bila oduševljena da posjeduju mobitel kakav je iPhone ili Blackberry. Britanska pjevačica i dizajnerica, Victoria Beckham, posjeduje skupocjeni iPhone, ali joj žene zavide ne zavide zbog mobitela koliko zbog fotografije koju ima na njegovom ekranu. Posh očigledno nastoji održati strast u braku noseći sa sobom fotografiju svog polugolog muža, engleskog nogometaša Davida Beckhama.

Victoria Beckham je u utorak avionom otputovala u New York noseći skupocjeni zlatni iPhone 4 vrijedan 26.000 eura, na čijem se ekranu nalazi potografija njenog polugolog supruga, bivšeg engleskog reprezentativca i igrača LA Galaxyja, Davida Beckhama. Mnoge djevojke također imaju Beckhama na ekranima svojih mobitela, ali je VIctorija jedina koja ga je fotografisala polugolog i uživo. Fotografija na Victorijinom mobitelu je uočena kada je stigla na aerodrom JFK u New Yorku. Njen iPhone sadrži 150 grama 24-karatnog zlata.

Beckhamovi su u januaru objavili da očekuju četvrto dijete, ali su demantovali glasine da će Victorija roditi djevojčicu. Prethodno je izrazila želju da njena tri sina napokon dobiju sestru, objavio je "Daily Mail".