Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može pričati k'o šta hoće,ali jedna je majka.
Na šta bi ličilo pravosuđe kada bi udovoljavalo željama i prohtjevima književnica, pjevačica ili slično koje usput veze nemaju sa pravom. Ostalo je još da Nives Celzijus ili Ava Karabatić "vrhunski stručnjaci prodičnog prava" daju svoju podršku Severini uz komentar na sam postupak suđenja. Pa mislim fakat.
Nekim ljudima zali Boze dat djecu, ovakvo izlaganje i zloupotreba djeteta u javnosti ne moze mu nikako donijeti dobra.
Ševerina
..... bubaju vam se i žene , sestre , strine , amidžince , komšinice .... itd. ....., možda ne objavljuju snimke , ali zbog "bubanja" im niko djecu ne oduzima !!!! ..... žena presudila ženi ...., tipična balkanska ljubomora !!!!!
MOže V.Rudan živjeti 1000 godina u EU, ali balkanski mentalitet ostaje balkanski mentalitet.Ne mogu da shvatim (a živio sam vani godinama) da mnogi ne razumiju da je jedini način "izganjati" pravadu SUD.Znači Seve, imaš argumente na svojoj strani dbijaš starateljstvo, ako nemaš nećeš ga dobiti i vozdra. Pa valjda se pravom trebaju baviti sudije i ostali pravnici a ne novinari.
Podrška!
Oprali ste nas na ruke sa Severinom...
Ako ste vec prenosili trebali ste prenijeti cijeli tekst, ovako nista ni s cim! I svakom djetetu je mjesto pored majke!
@tessko22 svakom dijetetu je mjesto pored MAJKE a ne može svako ni biti majka.
gori ste vi sto pratite sta se desava sa severinom nego srbi
na drugu stranu okreni pusku