Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeli smo mi davno njen "bakstage" i šta se dešava u njemu :)))
Ona se ubila za filmove za odrasle
koliko se sjećam onaj kolega Hercegovac joj nije ulazio u backstage???
Misliš, nema video zapisa koji to dokazuju :)))
nije ulazio samo ko nije pitao :D :D
Seve ne treba ti knjiga, bolje snimi jos koji film. Ljudi vise vole da gledaju nego da citaju
Hoće to biti pornić sa ćorom?
ova mlati lovu, pa vi kako hocete.. moral, nemoral, dobro se ona nosi sa nedacama 😊
i kao prava, ozbiljna knjizevnica, na korice stavi sliku u gacama. valjda hoce da osvoji kiklopa, kao i nives...
Vinja, to nam je ona okrenula "back" jer je naslov knjige "Backstage". Usput nam je okrenula jos neke djelove koji asociraju na "backstage" ili od pozadi, ili jos bolje - zguza :-)
ama kontam ja konekcij7u slike i naslova, samo moglo je, brate, i suptilnije. skontali bi mi i da se u kaputu okrenula. a skontali bi i da je platila kakvoj/kakvom da se slika. ipak je sad spisateljica. nije bas ozbiljno da se ovako jedna spisateljica naslikava okolo. :))) da se slikala u kaputu, svi bi je zaozbiljno uzeli :D hahahahaha ma... glad za novcem ili paznjom, ili kombinacija, kako god, dodje mi pateticna doticna hm druzeljubiva, golisava, opipana, ispipana ...da kazem ...opajdara....:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Volim njen izgled.Milfacica je brutalni mrak ;)
...mogul ti ga kako u prdaru zab.iti :-D
ima tu još materijala za gledanje.
Sto se tice back-a dobar je, a stage nije ni bitan.