|

Uskoro "Backstage": Knjiga o Severininim iskustvima s nastupima iza kulisa

Uskoro "Backstage": Knjiga o Severininim iskustvima s nastupima iza kulisa
49
Klix.ba
3.12.2014. u 13:49
38
komentara
49

dijeljenja
Uskoro "Backstage": Knjiga o Severininim iskustvima s nastupima iza kulisa
Nakon što je singlovima sa svog najaktuelnijeg studijskog albuma "Dobrodošao u klub" Severina iznova postavljala nove rekorde u slušanosti, krenula je i regionalna live turneja #DUK2013.
Spomenuta turneja bila je kruna čitavog albuma, a Tomaž Pandur, umjetnički reditelj turneje je zajedno sa Severinom i čitavim timom na ovim prostorima uspio oživjeti neviđenu domaću produkciju.

Koncert u Areni Zagreb snimljen je za potrebe izlaska live albuma, a tako je priča oko izuzetno uspješnog Severininog albuma "Dobrodošao u klub" dobila i svoj epilog. Današnjom objavom spota "Dobrodošao u klub live" Severina je na svojoj Facebook stranici najavila konačni izlazak live DVD/CD izdanja albuma i premijernu projekciju snimke. Premijera snimke koncerta održat će se 9. decembra 2014. u kinu Cineplexxa, u sklopu Kaptol centra Zagreb (Nova Ves 17) s početkom od 19:30 sati.

U sklopu premijernog kino prikazivanja koncerta bit će održana i promocija knjige "Severina Dobrodošao u klub, Backstage" autorice Vedrane Vasić kojom mlada autorica u periodu spomenute turneje prati Severinina iskustva iza kulisa najvećih regionalnih dvorana i arena. Knjiga će se naći u prodaji na svim kioscima Tiska od 9. decembra, dok će DVD/CD live album u prodaji biti od 11. decembra 2014.

Prijavi grešku


Komentari (38)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...