Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam nikakav fan od Jelene, ali realno gledajuci slike zgodnija je od Kim.
Obje su plasticare, ali je Jelenino oblacenje za pet, bar ovo sto se vidi na slikama.
Joj kiki kakvo poredjenje hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Hahahahah...grohotom se smijem. Preživjeli smo članke o Kim, sad nas uništavate kombinacijom sa Karleušom. Ajjjjjj..neeee moooguuu viššeee :/
Ja sam muško.
uuuuuuuzaaaaaaaaaaaas
fuj i jedna i druga..... truju mladost nemoralom i prostitucijom.....
kad jelena umre nece se moc razgradit sa 4.000 godina,sama plastika i pvc
Neda je za njih grom jebo me svak
najiskrenije , zalibo me i za jednu i za drugu i ušao sam samo da vidim tu sličnost .... ali, kad sam već tu moram reći Kardashianka je ljepša i ima bolji zadnji trap :)
Koja je Jelena a koja Kim? Ne stvarno!
Kim je uzela stil od Amber Rose, od Karleuše nije sigurno. Ovo je smiješno.
Muzika je stvar ukusa. Ali Jelena ima ono nesto u izgledu sto joj daje posebnost u odnosu na ostale poznate licnosti sa ovih prostora. Mnogo se trudi, i u oblacenju i u ponasanju, i vise lici na one preko nego na ove ovde. Long live Serbian Gaga :)
odkud dara od radojka.....
a jelena je kopirala hanku parfum.
eh jesu se našle......a još gori vi od čega pravite vijest
Kakva se ovo nova glupost koristi trenutno nesto kao "IZADJI MI NA CRTU" !!! o cemu se to radi !!! Moram pitati dijete on je stalno na internetu igra Counter-Strike: razvaljuje :)
joj ja sad stvarno ne znam kako cu ovo prezivjet, obe su obicne plasticne kravetine koje uopste nicim ne zasluzuju paznju javnosti, sta su one, ko su one?
Svaka cast Jeleni bas je napravila cudo od sebe!!
Ovo je veci uzas od desavanja u Siriji i Ukrajini :-) Kad bi se njih dvije spojile u jednu zenu, dobili bi jos vecu guzicu, jos vece sise, a mozak bi i dalje bio velicine oraha.