Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kga briga vise on
Keefe D. je imo sestrića "Baby Lane" koji je smrtonosno ranio Tupac-a, pored njega je još ljudi pucalo na auto u kojem se nalazio. Poslije Tupac-ove smrti, 98. godine je i Baby Lane ubijen jer je bio član bande (plavih) "Crips" a ko što svi znamo Tupac je bio član "Bloods-a" (crveni) koji su ga osvetili. Sve je eskaliralo zbog krađe lančuge sa death-row privjeskom kojeg je navodno Baby Lane ukrao od Tupac-ovog prijatelja.
Jedan od najvecih svih vremena!!!
1, 2, 3 to the 4 1pac 2pac 3pac 4 4pac 3pac 2pac 1 your pac his pac no pac none
I da vaskrsne skupa s dzeksonom, nebi mu na koncert osho.
Kad umrem, bit ću živa legenda - 2PAC.
Kažu da je jedan od najvecih repera ikada, ako ne i najbolji! ZIVIO AMARU TUPAC!
Najveci ikada !!!
tupac je ziv...eno ga ozenio rahimu iz svrakinog...i radi u komunalnom...smrsao je i pustio bradu...pa ga raja ne prepoznaje...duguje dvije joje dileru hametu sa bjelava...pa mozda ga hame i stvarno ohladi...
Kažu da ga je kod Hadžića satro voz…27 i kusur years later.