Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dunum29 nisi ti jarane pichke vidio ni na kalendaru a pričaš o njufericama hahahahah
Kad se pojavio internet i time svi plagijati izašli na vidjelo, ćojk se terminalno razbolijo od sramote. Dok u medžuvremenu njegov imenjak Merlin nejma taj problem.
Billy Cobham – Stratus (1973.) Dino Dvornik – Zašto praviš slona od mene (1989.) Masterboy – I got to give it up (1994.) Dino Dvornik – Ništa kontra Splita (1996.) Narodna – Ćiribiribela Mare moja Rob'n'Raz ft. Leila – Just tell me (1990.) Dino Dvornik – Jače manijače
Dobra matora , može ona još pružiti užitka.
Ma sine moj ona je vidjela toliko belegija da taj tvoj sunet za njenu minđu predstavlja crvića kojeg bi progutala u jednom potezu. Da nju natežeš ti dođe isto kao da uzmeš konobarski novčanik i da ga okačiš o čunu. Samo ga malo zamasti bimalom da ne ide na suho. Eh jesi i ti našao šta ćeš udarat... Samo ganjan njuferice. Što rekao jedan - NOVO je NOVO!
Pratio sam njihov rijaliti show dino je bio bas opasan narkoman nije mu se moglo pomoc manijak to nemoze biti svak udri jace manijace