Jennifer Aniston otvoreno
0
"Udala bih se za Georgea Clooneya"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja bih oženio teru patrick... samo kad bi bila nevina :D
Who gives a fck?!?
nije ni cudo sto ju je brad ostavio.. cuj ti nje ona bi se udala ?! MUAHAHA ! Koja ravaku.. A Clooni se ne zeni jer je derpe...to je jasno ko dan..
ljubavi, mozemo jedno drugom pomoci u nevolji, u tebe proradio išijas i prostata a u mene klimaks. ps ljubi te tvoja jenn aniston
Funjaro nema šansi.Pored ovoliko dobrih treba da ja ženim tebe ofucanu kebaru nema teorije-george
odi kresni se samnom :$
Aniston, udaj se za Bosanca, ni mi ne izlazimo iz nekih perfektnih familija i volimo prijateljstva i rodbinske veze.... kad bi to uradila ona tvoja rivalka Angelina Jolie bi se pojela od muke i ostavila bi Brad Pittu.
Nema ki.te bez Bosanske !