Jennifer Aniston otvoreno
0

"Udala bih se za Georgea Clooneya"

Sarajevo-x.com
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Holivudska glumica Jennifer Aniston (42) našalila se u razgovoru za magazin Red i izjavila da bi se rado udala za jednog od najpoželjnijih američkih neženja, Georgea Clooneya.

Iako je nedavno priznala da izbjegava čitanje novinskih napisa o svom ljubavnom životu, zvijezda filma "Just Go With It" kazala je da bi svijet stao ako bi ona i Clooney krenuli prema oltaru.

"To bi definitivno začepilo gubicu svima. Mogla bih nazvati Georgea i predložiti mu da se skrasimo i rodimo djecu. Trebala bih ga izvesti na ručak i mi bismo onda otkrili kako da sve to okončamo. Ha! Šalim se, naravno da ne", kazala je Jen.

Clooney je trenutno u vezi sa italijanskom ljepoticom Elisabettom Canalis, dok je Aniston sama.

"Morate održavati ravnotežu u svom životu. Naravno da morate imati i ljubav koja će vas inspirisati, uzbuđivati kad se probudite ujutro", dodala je glumica. "Gdje bismo bili bez prijatelja? Bez onih koji nas pokupe kad nam treba prevoz? Moji prijatelji i ja dolazimo iz nimalo savršenih porodica, tako da smo jedni drugima skoro kao roditelji ili rodbina. Ne postoji ništa kao dobar, odan prijatelj."