Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo uskoro zakona o jeftinim silikonima :)
politika je k.rva, ova ce se dobro uklopiti
Nema naroda kao sto su Bosnjaci uvijek spremni da kritikuju,pametuju ,rugaju se svemu i svacemu i sto vas je briga i sto nije.Joj koji ste vi pacenici.Nemojte mest u svom dvoristu perite to ljudi ,gadni ste ...
Ovo može biti atraktivno jedino primitivnoj terorističkoj jugoslovenskoj/srpskoj bagri kojoj su vrhunac kulture Ružna Brena i Bata Valter
Kakva droljetina :D
bice slajfanja ispod stola u skupstini ko kad jadnici suhe kite hodaju pa im je jedino rjesenje na silu sta povalit :D
tomina c,h,e,t,n,i,k,u,s,h,a. a gdje ce ona vojina c,h,e,t,n,i,k,u,s,h,a chichkava violeta popadic? kome ce ga ona pushiti sada?
Č E T N I K U Š A ZAR NE?
ovo je gabor ne lici ni na musko a kamoli na zensko
ona u skupstinu moze, a mogu li ja u nju pitanje je dana
ovo je savrseni dokaz da je politika kur.va :) imaju i oni eminicu karisicu
a ja mislio samo kod nas u politici pjevaljke,glumci,sportisti,voditelji itd.kopiraju nas definitivno.
glaj ravaku na slici :S http://adf.ly/7eLt9
Čekajte ljudi, jel Nevena ili Nevina?
duuuuusaaaa draaaaagaaa....i ono mi se kao nesto razumije u politiku.... :)))))
Pa ovo je dobro za zemlje u okruzenju i nasu planetu. Ako OVO daje savjete o bijeloj kugi, onda se u Srbiji nece roditi nijedno dijete. Bas izgleda pouzdano i spremno za majcinstvo.
..desi pope nisam te odmah prepoznao ;-))))