Bivša pjevačica grupe Models
0

VIDEO / U Skupštinu Srbije ulazi i atraktivna Nevena Adžemović

Klix.ba
Poslanici u Parlamentu Srbije će, kada je u pitanju novi saziv, imati više nego dovoljno razloga da prisustvuju baš svakoj sjednici. Zajedno s njima u parlamentarnim klupama najvjerovatnije će sjediti i atraktivna Nevena Adžemović, nekadašnja članica grupe Models, koja je bila veoma popularna '90-ih.

Adžemović je uplovila u političke vode. Članica Nove Srbije na listi koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke zauzima 75. mjesto. Iako naprednjacima sljeduju 73 mjesta u Parlamentu, izvjesno je da u Skupštinu neće ući svi sa spiska, tako da je nekadašnjoj modelsici mandat zagarantovan, piše Kurir.

“Želja mi je da doprinesem promjenama u našoj zemlji koje propagira partija NS sa Velimirom Ilićem na čelu”, rekla je prije izbora za Blic bivša članica grupe Models.
Ova pjevačica, koja je nekada jasno pokazala šta je interesuje u pjesmi “Pare, pare, pare”, izjavila je prije izbora i to da “zaista želi pomoći napaćenom narodu”.

Nevena Adžemović je bila članica grupe Models zajedno sa svojom sestrom Ivanom Stamenković, poznatijom pod nadimkom Sindi. Bila je udata za biznismena Željka Jankovića, od koga se razvela. Maja 2007. godine se udala za Srđana Adžemovića. Autorica je knjige “Kako sačuvati srpski rod”, u kojoj dijeli savjete za borbu protiv bijele kuge.