Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upucao se s leda nogom iz praznog pistolja
Prvo krenu sa istragom da nije ubistvo, pa samoubistvo i na kraj u vecinini slucajeva uzrok smrti droga i predoziranje. Ili se nakljukaju sedativa i pilula za spavanje posto ih je vecina depresivna i pored slave i zivota kakav zive. I ovako se danima davi i nagadja.
A šta bi s teorijom da je Jehovin svjedok i odbijao je uzimati bilo kakve lijekove, iako je imao AIDS??!! Svaki dan neka nova teorija... Cccc. A kakva iskreno korist od toga, kad je čovjek umro. Mogao ga je komotno i lav pojesti...
Sutra vijest: Kod Princa pronadjeno 10 grama lješnika za zubima, Prekosutra: 5 deka kahve i 8 grama šećera u stomaku, Next: 2 kg gela u kosi, 2 grama zemlje u zanokticama... ima li kraja Klixe!
Na kraju ce naci dildo u shpku i reci umro od trovanja kineske plastike. Hahaha
Ubila ga promaha...
@LeRoiEnJaune Mokre glave izašo u grad...
Vruc pio vode...
Pored onako dobra kokaina vecina okrenula na tablete.To je sada valjda IN.
Što bi stari ljudi rekli hoće hljeba preko pogače....
ma kakvi snazni lijekovi protiv bolova, sve ove slavne, poznate i bogate licnosti ovjere od heroina