Victoria Beckham
0
"U meni se krije homoseksualac"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nakon sto je upropastila onakvog muza, otkrila je da zapravo voli zene.. ili uvijek ih je voljela ali on je imao malo vise para... a ona je i dalje neuhranjena...smijesno, kuda ide ovaj svijet?
ali to je madonina izjava
tako ti je to. kad imas sve u zivotu, onda od bjesa ne znas sta ces. pogotovo kad sve to stegnes pogresnim mjerilima vrijednosti a nicim nisi zasluzio - truli kapitalizam i degenerisanost drustva.
GADURA KO NJU GLEDA FUJ
oa i izgleda kao neki tranvestit :D
MALO TI HOMO MALO DAVID HOMO MA NEKA I TO JE ZA ZIVE LJUDE
vecina ljudi na ovom dunjaluku nema pojma sta je homoseksualizam. danas je to u modi, pa svako to fura i probava... danasnje djevojcice ni ne znaju znacenje te rijeci, ali eto ona krava otpjeva \'\'i kiss a girl\'\' i sve djevojcice to probaju i ko fol svidi im se i eto one su sebe pronasle u tome... ova ako zna sastaviti 2 recenice, a ne da razmislja... gdje ovaj svijet ide... ccc... eto ona skontala tako kompleksnu stvar a ne zna zbrojati 2 i 2...
SLABO OVO DAVID ODRAĐUJE...:)
ma u njoj se krije rugoba od zene,jadnica zalim je---spadalo obicno zgoljavo plasticno...jos je i lafo lezba....ma koja bi je takla ovako ogavnu
pa normalno da je gay kad voli muskarce:)))))))))))))
dozvoli mi da pogledam jel unutra, čisto da budeš sigurna
i u meni
o super. neka povede drugarice kod nas kuci, da ih mogu sve onda!!! :)
trebalo bi zabraniti komentare ovih paris hilton licnosti u javnosti. zaglupljuju djecu samo.
Pa i pokazuje sve karakterstike pedera i lezbejki:)