Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek blokiran na svim platformama, ali je Klix doznao da je njumu krivo sto JLo nije kod njeg nastupala hahah.. Kakav istrazivacki rad
@fbUser1604011291 Svaka pohvala za istraživanje, valjalo je novnaru prošetati svojom gluperdom od uma :D
Neku mu Dodik otpjeva poznati hit ne moze nam niko nista :D
Još jedna lažna izmišljena vijest. Voljeli ga ili ne, Trump je genije i legenda. Biće dosadno bez njega a mnogi neće znati šta da rade od sebe bez dezurnog krivca. Sada ćemo slušati hvalospjeve o kamali, šta voli, šta ne voli, koje tene nosi i tako te lake teme. Trumpa si mogao šutati koliko hoćeš, on ti se i dalje smijao u brk.
Nista korona. Nemojte da vam Cerkeza posaljemo da vas isiba
Umjesto kao gospodin da odradi sve po protokolu,podvio rep ko lovačka kuja.
Jbg, da si više upumpavao imigranata u SAD, više zagovarao globalističku agendu a manje "America first" agendu, da ti followeri nisu onoliko pljuvali po satanističkim kultovima američke estrade i Hollywooda, možda bi i tebi pjevale. Ovako, kako ti prema njima, tako i oni prema tebi.
Za tebe su pjevačke zvijezde u rangu Tomsona, Rudija od Bakinaca i Baje malog Knindje.
fuj Tramp fuj - sto nisi izazvao nove ratove kao Obama, Bush i Klinton
Nije sposoban ni rat da pocne.
Biden je bio glavni covjek u Obaminoj administraciji za dealove sa muzickim i filmskim korporacijama. Cak od predizborne kampanje za Obamin prvi mandat. Ugasio je Megaupload i mnoge druge neamericke kompanije i omogucio Googlu, studijima, Aplu... milijarde i milijarde profita. Koristio moc Amerike da ucutka vlade drzava iz kojih su bile neke od firmi. Moraju mu se oduziti nekako.
Pa Hollywood je u Kaliforniji a Kalifornija je Demokratska.Sta je tu cudno?
Iznenađenje koga ćete vidjeti na inauguraciji. Preporučujem mrziteljima BiH da prije toga popiju nešto za smirenje. A i dosta ove nakarade od sistema samo građanska BiH.
Ja zvjezda hhaahah
daj sklonite ga vise iz medija,,
.... zovi doDicka ... on će ti harlaukat .... i još ti platit da nastupa ! 😜
Najveci uspjeh Sam u Kuci
Dragi klikše, molim te nauči mijenjati kroz padeže lična imena stranog porijekla. Bit će teško, želim ti puno sreće!
@dzezva ehehhe super, pa dobro, može i tako - izbaciš ime Joe jer ga ne znaš promijeniti kroz padeže, petica za inovativnost