Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Sarah je toliko nezanimljiva i vulgarna,trudi se da bude smijesna al vala nikako joj ne ide. Al guraju je jbg,prednost i kod njih zna biti nacionalnost.
Borba protiv zla nikad nije završena. Svako malo se pojavi neki Tramp...
Trump po svemu izgleda kao posljednje izdanje božije nakarade ili ublehe....karinana...
jao jes smjesna -_- 👏
Jevreji se boje da Trump doze u vlast jel , oni znaju kao "buisnessn man" da bi ukino "finansku pomoc" Izraelu kojo Amerika placa 3 bilijona godisnje zato i njima smeta da on doze u vlast jel njegov cilj je da pomogno AMerikancima i ne ikom drugom , sto je fair kao Amerikanac a ne ko ona vjestica Hillary Clinton sto je u dzepu APEC i Izraelcima/Jevrejima
Sarah Silvermen je jedan uzasni jevrej , rekalo je na jedan od njenin "comedy shows" sto uposte nije ssmijesan, da bi isus bio opet okol da kao jevrje bi ga opet ubila to je jedna grozna zene, i pogan od covjeka
sranje hitler nije bio žena
@mirsad52 hahahah dobra ti ova
@mirsad52 al sam mu pušio zato
Donald Trump ne vjeruje saam u ovo sto propagira. Ja duboko vjerujem da on nije osoba ili potencijalno buduci predsjednik koji bi sa Muslimanima svijeta, Meksikancima, itd. postupao kako nagovjestava u predizbornoj kampanji. Ali, treba dobiti glasove, sto vise glasova na izborima koji se blize. U nedostatku jacih argumenta, ekonomskih vizija i rjesenja za nagomilane probleme danasnjice - rasizam, podjele i mrznja su prilicno sigurna, provjerena karta za igrati. Na zapadu nista novo.
Sta ces.. nerazumije se Trump u ekonomiju.. zato je siromah
Šega, šala. Ahaha. Bljuc. Penis. Diktator. Tv. Kampanja. Mir i blagostanje. Dolari i nafta. Planeta naša draga.
pfffffffffffffffffff :/
slazem se
Izgleda da americki narod ipak vise voli Trampa nacistu i Sandersa komunistu od demona iz pakla koji trenutno vladaju amerikom. Taj grozni nacista i grozni komunista su bili protiv irackog rata, spremni su na dijalog sa svim "neprijateljima Amerike" i ne bi se petljali u unutrasnje stvari suverenih drzava. Nema veceg grijeha od toga. Intesantno kako su kandidati sila zla, Rubio i Klinton, postedjeni medijske hajke i negativnih poredjenja. Kao da uzivaju zastitu necistih sila :-)
Saša, reci nam više. Nedostaju nam prijeko potrebne informacije o D Izborima.
Žuti čupo je interesantat jer je neovisan od lobija američke administracije. Ali to je uostalom sve što je interesantno kod njega.
neovisan je aha... :)
@_Hodi_ neovisan, vrlo, haha. Možda ona šiška ovisi o vjetru. To znamo. Ostalo, hmm