Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar se još uvijek gleda ovaj seljački šou?
Ako muskarac odreze kittu i nafura se hormona da mu sike malo porastu, ili si ubaci silikone, to ni u kom slucaju ne znaci da je postao zensko. Medjutim, ocekivanja su da ga mi svi prihvatamo kao ono sto nije - zenu. Vidite, problem je u tome sto malecka manjina namece moralne norme ogromnoj vecini! Na zapadu gdje je medija u potpunosti kontrolisana ovakvim ekstermima to prolazi, kod nas ne. Moralna trulost zapada je zaprepascujuca.
Ma ovog ce biti sve vise. Trans i gay lobi je prejak u svijetu. Sve sto cemo moci uraditi u vezi ove "bolesti" je ignorisati jer ce se jos malo i ici u zatvor za diskriminaciju LGBT osoba.
"Mislim da Srbija i čitav region prosto moraju da upoznaju ženu poput mene." Na meni je bil bi upoznao takvu osobu ili ne, a ne na tebi
Da li si rodjen sa penisom? Ako jesi ti si musko j nikada ne mozes biti zena bez obzira koliko bio feminiziran.
Kaze...toliko zivi zenskost da zaboravi da je drukcija (zaboravi na svoj prirodni spol). Znate li ijednog muskarca ili zenu koji zaborave sta im je u gacama. To moze samo kod ovih osoba.
Jednostavno ONO
E moj Hicko da si pozivio ......
To su bato moj *ederi.
Aj ti momak na zapad pa tamo glumi inspiraciju na porrno festivalima
Nek' pricaju dusmani boli te k.
Nek pjeva coek
Po rođenju si to što jesi, ljudi ne mogu da prihvate sebe, pa izmišljaju. Za mene je ovo bolest poput pedofilije, kocke, alkoholizma itd... Valja sutra djete uputit i objasnit mu neke stvari, a imaš medije i javnost koji ovo podržavaju kao da rak liječi. Podržavam originalnost i ljude koji su unikatni, a ovakve stvari neka zadrže u svoja četiri zida.
Imal higijenski, pitam za kolegu
Kažu sami za sebe " oni se ovakvi rađaju , po toj logici i pijanice se takvi rađaju.
To carice puna podrska iz Sarajeva