Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer zgazio/ubio čovjeka , i to našeg bosanca u Rovinju i ništa ...i sad da mu nešto urade oko kupovine lažne covid potvrde ??? što bi rek'o Komšić ma hajte molim vas :-))
Cijepio je se samo onaj kome je bila potrebna potvrda zbog posla a nije mogao srediti... ostale beskičmenjake koji su vjerovali u covid ne brojim.
Beskičmenjak ti je u gaćama.
pustite covjeka na miru...h..bo vas kovid...
Frajer je presadio kosu, ubrizgao boga oca u sebe i tad a i prije, a sad kao on nece vakcinu jer ce ga neko cipirati. lolol kad nepismeni nizerazredni pjevac umisli sebi da je je mnogo bitan i mnogo pametan, a djeca mu se smiju, moj Reufe
Propalo im sjelo.
Ddemokratizacija je donijela to da ljudi vjeruju kako je njihovo mišljenje jednako dobro kao i bilo koje drugo mišljenje. Jasno je da svako na internetu može napisati svašta, komentarisati svašta i pročitati svašta. Problem je što treba manje energije i predznanja pročitati neku senzacionalističku informaciju nego pročitati i razumjeti naučni rad ili bilo koji tekst o nauci kojeg su pisali stručnjaci na osnovu kredibilnih izvora i citata.
Haha koji debil. Cuj boji se da nas ne cipiraju. A sta je sa 5G, ravnozemljasija je potpuno zaboravila na to
pa pjevac jbg, nepismen..
ima li vas jos debilcina koji vjerujete u kovid hahahahahaha
E jesi vala bitan da neko njega čipira. Šta ima od njega ? Umislio da je neka faca. Zgazio je pješaka i nije odgovarao za njega je ova lažna potvrda šaša.