Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad estradni umjetnik umisli da je akademik, pa daje svoje relevantno mišljenje
Ja nisam javna ličnost, i nemam prostor u medijima. Ako ti računaš da je medijski prostor komentarisanje na klixu garant onda daješ autograme po selu. Da je izašao levat u medije i rekao da djeca treba da su sto manje na mobitelu pa da se neko okoristi njegovim riječima, jok, levat priča o HAARPu hahahah
vjerovatno mu je opala popularnost pa posto nije zensko da se skida, uzeo je pricati kontraverzne stvari ne bi li se masa zaletila ko muha na go*no.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovi ravnozemljasi svi isti
Svi pričaju po dokazima. Pa se zapitaj zašto misliš da ti nisi u krivu.
Najvise balkanci znaju svjetske vojne tajne i nove tehnologije. zanimljivo
Tony zna o tome
Ubicama je mjesto u zatvoru
.... neće vakcinu , al' kosicu s guzice hoće ! MRŠ !
#PRATI NAUKU #EUTANIZIRAJ se DOBROVOLJNO # ZASTITI Baku i Deku. Vrijedan ADMIRACIJE i POSTIVANJA jeste NADRI DR BILL GATES, uvazeni Nobelovac i Virusolog, prefinjene GESTIKULACIJE i PREVARANTSKOG DUHA. 'Ako uradimo dobar POSAO sa VAKCINAMA, mozemo smanjiti populaciju za 10-15%'. LICEMJER je onaj koji kaze da nije tako i koji nije primio 3. BUSTER!
Ono što krdo najviše mrzi je pojedinac koji drugačije razmišlja. Nije u pitanju samo njegovo mišljenje, već smjelost da želi da misli svojom glavom. Našto što oni ne umiju da čine. Artur Šopenhauher
Od KRDA, najdrazi su mi patriJoti koji nekoc organizovano i s pjesmom pohodise Srbiju u nadi da ce doci do svoje EUTANIZIRAJUCE doze, skoro pa 100% njih je uspjeo, cak im se i osladilo, isli su i drugi put. Sada pokusavaju da se lijece od razno raznih zdravstvenih problema u Narodu poznatim kao - NISAM VISE ISTI KAO STO SAM BIO PRIJE PELCA! A TUZNO je to!
DEBIL drustveno NEODGOVORNI !!!
A vidi mu kosice,i ovaj presadio sa guzice
Učestali potresi i sada superćelijska oluja
Pa sta vam je tesko prihvatiti da smo ljudskim djelovanjem sjebali planetu i atmosferu pa sad trpimo posljedice? Kakvi bolan harpovi, Bozije kazne, jeste svi prolupali?
I korona je krenula iz sjeverne Italije,baš k'o i superćelijska oluja.
I 50.000 komaraca je uvezeno iz Italije nedavno. Bas cudno, nije li?
Ja sam mislila da si ti bar malo pametniji
Tony Cetinski, višestruki nobelovac, suvereni vladar svih naučnih disciplina. Medicinu i farmaciju odavno prekucao, a kvantnu fiziku i meteorologiju da i ne spominjemo.
Njemu ko da je harp pravio frizuru
e jes mi drago što su se ovce pelcovale #budimoodgovorni hahahhahahhahahahh
Ljudi vakcinišite se da ove klimatske promjene zaustavimo.🤣🤣🤣
Kakva budaletina matero mila!
haarp ne postoji?