Brojni komentari
124

Tony Cetinski ima teoriju o oluji koja je pogodila Zagreb: Majka priroda ili otac HAARP?

I. S.
Foto: Pixsell/Goran Kovačić
Foto: Pixsell/Goran Kovačić
Tony Cetinski je na društvenim mrežama podijelio svoju teoriju vezanu za nastanak oluje koja je pogodila Zagreb i još nekoliko gradova.
"Je l' iko dobio obavijest na SMS da nas ovo čeka? Majka priroda ili otac HAARP?! Pitam za frenda", naveo je u opisu.

U komentarima ispod ove objave su se oglasili njegovi istomišljenici.

"Meni njihov SMS ne treba! Sad je upravo opustošilo Slavoniju... Podizalo krovove, počupalo stabla, uništilo usjeve... Kad nam HAARP sustavom unište sve i utjeraju strah u kosti, onda kreću SMS-ovi... Preseljenja i početak robovlasništva... Samo spavajte i cijepite se redovno.Ti si, Toni, opet prvi javno progovorio... Hvala ti na tome sto si ostao čovjek", "Naravno da je HAARP, Bog s ovim veze nema, ali iimat će nastave li mu krasti identitet, a hoće", neki su od njih.

Kao što je već poznato, pjevač je tokom pandemije koronavirusa više puta naveo da se on i njegova porodica neće vakcinisati.

"Sve ovo je manje bitno od onoga što nas čeka ako nas čipiraju, onda smo potpisali sami sebi kapitulaciju. Vakcinisanje, nema šanse", poručio je tada.

Dodao je da oni koji se žele vakcinisati imaju slobodu da to uradi te im poručio da ne ukidaju njihovu slobodu.

"Ko hoće neka izvoli, ko želi biti čipiran, ali ako pročitam da je to obavezno i da su to političari potpisali, hvala, ali nećete me dobiti u taj tor", rekao je.