Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek ulaže u sebe... naučio voziti avion, helikopter, ne koristi kaskadere... izgleda mlađe od pola mladih... svaka čast
skoro ko nasi politicari po izgovorenoj rijeci
buduci predsjednik amerike ...kadtad..
Tom Guz uvjek sve pobije i vrati se sam..svaka cas
Eh jos da brzo prica ko Mustafa Sudzuka gdje bi mu bio kraj. 😂
Da ali ovaj jedan od direktora scientology sekte kojoj i on pripada je u bijegu. Možda se i ovome približi kraj, ima para a nemože da potroši
Odličan biznismen i osrednji glumac. Glumac je Connery, glumac je Hophins, glumac je DeNiro, glumac je Hugh Laurie... Cruise, što se tiče glume, navedenim može samo politi na ruke, ali da je sposoban i pametan čovjek, da se zna prodati, neosporno je.
Pogledaj Born on the 4th of July ili Collateral. Tom je izuzetan glumac ali je istina da se opredjelio za velike filmove. Tesko je izaci iz toga kada si brend. Ima i on obaveze prema mnogima u industriji.
da li neko gledao na jutjubu stant koji je napravio sa motorom skakuci u provaliju? meni se zamantalo kad sam gledao, a ovaj u 60. godini radi stantove ko od sale. svaka mu cast.
Koliko je Mr. Bean zaradjivao po izgovorenoj rijeci? :-)
ja dA saM na njEgovom mjestu kupijo bi seBi 4 aLu feLuge za gOlfa 2 i voZijo bi se krOz bAšĆaršiju da mE svi vidE......
Ako je i producent onda nije samo glumac tako da ne bi trebao ni biti na ovim listama. Rock i Ryan Reynolds moraju biti u vrhu. Tako je bilo i sa Stalloneom i Arnoldom. Stallone je često bio i producent filmova u kojima glumi naročito Rocky serijal a Arnold je glumio za 20 miliona i nije se bavio produkcijom tako da se zarade ne mogu porediti u kategoriji glumac već uopšte.
Stalone je cesto i bio autor same price, tako da je skoro sve bilo njegovo. Mada je prava za Rocky prodao cini mi se nekad davno dok jos nije bio pun love.
A ako prdne koliko?
A daleko je vala od najboljeg glumca, tu su DiCaprio, DeNiro, Nicholson...
Nije bitno ko je najbolji, vec najpopularniji. Plus, ovdje broje zaru po izgovorenoj rijeci filmove Toma ne gledas zbog dijaloga vec zbog akcije, pa on vjerovatno prica manje nego Leo ili De Niro.
@NewName2 pa nije ni popularniji od DiCapria i DeNira, sta ti je, nego siroke mase vole gledat filmove koji ne zahtjevaju da se nesto udubis u radnju nego samo besmislena akcija i letanje
Sirotinja na aparatima