Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ovoj zeni, rijetko koja je sa nekom poznatijom osobom iz ljubavi. Koliko samo pozrtvovanosti, za tolike godine da nijedan detalj njegovog zdravlja ne izadje u javnost! Ovo se zove zastitnik kada se sampion sam ne moze zastititi!
Jednom riječju svaka ti čast dobra i jaka ženo! Keep Fighting Michael ❤️
Nemogu da svatim da si zasluzio legendo ovo da ti je sudbina ali si nju zasluzio sigurno..Scaka cast tebi dok si brinuo se i borio za porodicu i da sad zena nakon tragedije nastavlja da se brine i bori o porodici.
Pa ona je ta koja ga drzi hermeticki zatvorenog od ostatka svijeta. Razumijem potrebu za privatnost, ali proslo je vise od 10 godina i ne vidim nista lose u tome ako javnost sazna da je covjek paralizovan, ne moze govoriti, itd. Sama je kreirala toliku enigmu i misteriju oko svega.
Ovo je zena lav. Svaka joj cast. 99% zena bi se razvelo i uzelo pare da su na njenom mjestu.
Naklon tvom karakteru i ljubavi tvojoj prema Michaelu... on je to zasluzio, a siguran sam da bi i on za tebe to isto sve cinio... Respekt!
trepni dva puta ako si oteta!! Salim se, brzo ozdravljenje sampionu. imam sliku njega i supruge iz boxa u Nirburgringu 2003.godine.
Moźda je žrtva ukoliko se gleda da je slučaj obrnut. Bolest je u mnogome lakša ukoliko si materijalno rasterečen.
U dobru i u zlu s razlogom
Nazalost Sumi je kao biljka i nazor ga drze na zivotu...mislim da bi bilo dosta humanije da ga uspavaju...nece se rodit vozac kao on...LEGENDA I LJUDINA!! ❤️