Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvijek su najglasniji oni koji imaju oraha u džepovima.e sad se nadam da će ostat bez nogu jer sam je rekao da bi to terryu uradili u argentini,odakle on dolazi.hajde sad baš da vidimo.
P ti M, Đ jedno!
zar i ovaj retard??? yebes danasnje zensko, sve gola ravaku, sponzorusa,.... interes,...lova. fuj otac vas yeebo, nije ni cudo sto je u svijetu sve vise peedeera.
mozda mu je rodica
Aj pipo stavi svoju sličicu pa da vidimo i to čudo od ljepote, možeš li parirati džeki!! :))
jedan je gospodin, RAUL GONZALES BLANCO !
Nije on optuzio terrya sto je prevario nego sto je uzeo kolegi zenu :d za to bi ostao bez zivota :D
I on Terry-ju vazi o moralu...pihhhh!
Samo .ebite drugovi fudbaleri i drugarice fudbalerke... nema razlike u odevanju...ili u selo ili u grad
Jadna i njegova zena a i ova treba kada upale svjetlo pored ovog skoro zaklanog cudovista...,sigurno imaju nocne kosmare od kojih ni ne spavajau... Samo je sreca ovih debila sto nas dijamant Dzeko ne igra u Engleskoj,ali i to ce se uskoro promijeniti pa kada mu dodjem u goste ima da im sve ove polovnjace otmemo i kvalitetno odradimo i deformisemo...
Maaaa ja ba,tako treba,dok je kurava bit ce i svijeta,sta vam je ba!?Ha ja!
ma on je propo davno
Ybo papuchara ko shto je bekam :P Zitigu i samo zitigu - svu\'dje mu je ljepse nego u gacama. Kad mogu neka nabadaju ;) - hajd lijep pozdrav.