Optužio Terryja pa uradio isto
0

Tevez noći provodi s modelom, dok se supruga brine o bebi

Sarajevo-x.com
Carlos i Vanesa Tevez
Carlos i Vanesa Tevez
Carlo Tevez ušutkao je kritičare kada je odlučio izostati sa dvije utakmice kako bi bio sa svojom suprugom koja je se porodila, tvrdeći da je porodica prioritet. Zatim je optužio kapitena Chelseaja Johna Terryja da nema morala.

A onda je otkriveno da je proveo noć sa modelom koja je opsjednuta fudbalerima na dan kada je njegova novorođena beba otpuštena iz bolnice.

Prema pisanju Daily Maila, napadač Manchester Cityja navodno se ušunjao u hotelsku sobu Marine Paesani dok je njegova ljubav iz djetinjstva Vanesa brinula o kćerkici Katie, koja je rođena šest sedmica prije termina.

Tevez je napustio Manchester kako bi bio pored supruge i bebe. "Svaki dan sam bio u bolnici i hranio je. Kada se poredi sa porodicom, fudbal zauzima drugo mjesto", tvrdio je Tevez.

Nakon toga se vratio na utakmicu protiv Chelseja, a navodno je platio avionsku kartu za Paesani, bivšu fudbalsku cheerleadersicu sa kojom je i ranije bio dovođen u vezu. Sredio je i da u avionu sjedi iza njega.

Izvor koji je bio na istom letu potvrdio je da je par razmjenjivao nježnosti tokom leta, da bi se na aerodromu svim silama trudili da ne budu viđeni zajedno.

Istu noć su proveli zajedno u hotelskoj sobi, a zatim su otputovali u Minhen na utakmicu između Argentine i Njemačke. DOk je Tevez trenirao, Paesani je bila u kupovini, a noć su proveli u hotelu u kojem je odsjela.