Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin
Izgleda da je njegova ljubav prema BiH veća nego moja. Ja sam samo 4 godine branio BiH sa suborcima, pošteno se školovao poslije rata, radio, radim i na svoj način doprinosim da BiH opstane. A on dodje snimi koju reklamu u BiH za debele pare, održi koju predstavu za debele pare. Čisti marketing i šuplja.
Ti si budala
Bravo care
Bavio šaniranjem na pocetku karijere
Bosna ke najljepsa sa udaljenosti od najmanje, 270 km. Pozeljno je jos dalje, da se segleda sva ljepota.
Nasa legenda....
Putujem svijetom ali bosne nema,enes begovic…Aferim..
Sto ne mogu ovakve patetike
Sve patriotii vole BiH a svi zbrisali i sa daljine nas kao podrzavaju. Fol je ostati u svom i na svome bez obzira na teskoce i nedace kije dozivljavami kroz razna ponizenja i pljacke
Budala zivi gdje je rodjen, pametan gdje mu je dobro!
Remote podrška.
Kisnola mu glooova
Sto nas ima mashala
najbolje i najpametnije je izrazavati ljubav prema narodu i domovini BIH ALI VANI , IZ SVIJETA
nemojme dirat
Koja glupost
@MaloumniDebil evo ti rodjo
Treba rođu na Bajram zvat da dadne kakve bajram banke