Još se nije oglasio
46

Sylvester Stallone optužen da se rugao "ružnim" glumcima, navodno ih je zvao "bačvom masti"

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Slavni glumac Sylvester Stallone suočava se s ozbiljnim optužbama da je omalovažavao i vrijeđao kolege glumce te da im se rugao na račun njihovog fizičkog izgleda.

Kako piše CNN, Paramount istražuje tvrdnje da je Stallone navodno koristio omalovažavajući jezik o glumcima iz pozadine na snimanju serije "Tulsa King".

Studio istražuje tvrdnje koje su se prvi put pojavile na društvenim mrežama u kojima je Stallone optužen da je neke glumce koji su radili kao statisti na snimanju TV serije nazivao "ružnima", "bačvom masti" i "debelim likom sa štapom", tvrde dva izvora bliska seriji.

"Dovedite lijepe mlade djevojke da budu oko mene", navodno je Stallone rekao redatelju serije "Tulsa King", stoji u drugoj objavi na društvenim mrežama.

Čini se da su objave na društvenim mrežama s pojedinostima o optužbama potjecale iz Facebook grupa o iskustvima glumaca na snimanju "Tulsa Kinga", ali su dospjeli u javnost kada je televizijska scenaristica Julie Benson na X-u podijelila navodne snimke zaslona. Iako ne radi na "Tulsa Kingu", Benson je rekla da je za optužbe saznala od prijatelja koji radi kao statist u seriji.

Benson je također izjavila da je agent za statiste prestao raditi na seriji, podijelivši snimku zaslona e-pošte za koju se čini da je napisala agentica za casting Rose Locke.

"Dala sam ostavku zbog očito toksičnog okruženja u koje mi nije bilo ugodno staviti sebe ili pozadinske umjetnike", navodno je napisala Locke. Objava na Facebooku na službenoj stranici Lockeove tvrtke, Catrett Locke Casting, potvrdila je da se "odlučila rastati" od "Tulsa Kinga", iako u objavi nije navedeno zašto.

Stvar se sada istražuje kroz intervjue s glumcima i ekipom dok se produkcija nastavlja, prema oba izvora upoznata s trenutnom situacijom. Nedavno je počelo snimanje druge sezone "Tulsa Kinga" i istraga ni na koji način ne mijenja planove snimanja, rekao je jedan izvor.