Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo iz Klix a, stvarno ste jadovi jadni, konstantno brisete istinite i objektivne komentare a bljuvotine, lazi i dezinformacije ostavljate. Sto ce reci da vam je cilj zakuhavanje po ko zna cijem nalogu. Bravo stoko.
Klixerima nije samo u opisu posla da zakuhavaju i sire mrznju i stres. Oni u tome i uzivaju. To su skotovi sastrugani s poda trecerazrednih kupleraja i uzgojeni u svinjskim maternicama. Nakon cega su te svinje pretvorene u kobasice kojim su se hranili prvih 6 mjeseci zivota.
Ma dobra je ona ipak
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Na kraju i pored tolike love ovi slavni vrlo cesto bankrotiraju.
Gospodin. Ko umije njemu dvije. Samo naprijed junače!
Mimi ora
ne može biti kosovskog porijekla jer kosovski narod ne postoji, može biti albanskog,srpskog,romskog itd.porijekla sa kosova.
to isto kao da kaze bošnjačkog porijekla ili bosanskog kako već haha
@bjorn ni sam nisi skontao koliko si glup ispao
Ljudi obrću milione funti a nama obećavaju 50.000 KM
STRASNO BITNA VIJEST STA JE SA MILIONIMA GRADJANA BIH KOJE SU POKRALI POJEDINIC IZ VLASTI
Vidi se po cvikama da ne pravi dobre odluke Mislim nije sposoban kvalitetnog racunovodu unajmiti