Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karleusa se pravi megapametna a bukvalno je rekla da ako ti neko da pare, moras da sutis na sve jer ti je dao pare za tvoj rad, znaci kupio te, tako su znaci i nju kupili, provali se sama
jelena je cist primjer kombinacije manjka inteligencije i viska samopouzdanja.
@GlasNaroda23 sto je najgore ona misli da je preinteligentna
Kad se sudare kultura i razvratnost
Tragedija se pretvorila u reality show . To samo psihopata Vučić može.
Nikad je nisam volio jer je varala Gigu Moravca ❤️
Svetlana ne spustajte se na nivo ove plasticare,za nju ste i za onakve slicne vi ste institucija.
Karleusa je glupa i seljanka. Promoviraju je Vuciceve televizije cije ukidanje i traze gradjani Srbije, tacnije, Beograda. Zna papanka da je nece bit ni na mapi kad se to dogodi.
Zamislite paradoks države u kojoj ratni zločinci drže govore djeci u školi i komentarišu pojavu kao što su nedavna ubistva nevine djece i mladi u Beogradu a karleuša priča o kulturi i zaposlenicima u kulturi.... dokle takva država može stići ?!!?!
Kakave su ove gluposti, umjetnici su placeni za svoj rad, a ne za politicku podrsku? Cekaj, jel to znaci da ne bi smjela ni glasati? Pa, I doktori, mehanicari, ucitelji su placeni za svoj rad, a ne za politicku podrsku. Nisam fan karleuse, ali ona je drzavljanin srbije I placa srbiji porez, i naravno da ima pravo da se izjasnjava o politickim pitanjima I da daje politicku podrsku kome zeli, svidjalo se to nekome ili ne
Nisi shvatio odgovor Svetlane Bojkovic Karleusi, @6236
KaraLeuša sa iskustvom dužim od savskog mosta, treba to uvijek imati u vidu.
Stavljati ove dvije zene u isti kontekst??? Al to je nama nasa borba dala
Otac joj direktno učestvovao u genocidu u Srebrenici( organizovao autobuse iz Srbije za prevoz naroda na streljanje i kasnije organizovao mehanizaciju za prekopavanje grobnica). Majka bla ultra nacionalista i čak u rijaliti išla da podržava Vučića i širi mržnju. Šta očekujete od ove debilke?
Ceco,zasto je Ivo Andric zabranjen po BiH a evo konacno" Gospodjica "gostuje u Mostaru?
Jelena koja je preko zna se cega dosla do love pa na kraju nekim cudom Tomica upecala nekom nesto pametuje a glupa da gluplja nemoze biti
Laura šta joj imaš odgovarati i spustati se na njen nivo izgrađen izgrađen na idejama 90 tih
Dobro je Buba Corelli rekao Ova Karleuša može biti samo zaštitno lice za pelene za odrasle
.... kobila JK pričao o moralu ?!? ... a prodala se za jedno gostovanje na "eminentnoj" tv stanici ! 🙄 ... pa slušaj , RODICE , nije džaba ona stara - ko o čemu , ravaku o poštenju ! MRŠ GRDOSIJO !
Ma, nisi se trebala spuštati na njen nivo! Ipak si ti dama, a ona kurava.
Emilija, ne vrijedi to objasnjavati plastici. Budes li je previše "bombardovala" elokovencijom istopiti će se kompletna.