Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce opet neki reci da sam cetos, al brate, jako su mi dragi ovo dvoje ljudi. Nek vam je sa srecom i da rodite pun kombi djece, od srca.
cuj cetos za ovakav komentar?! :))) e, svakakvih nas ima... btw, i meni su dragi i pridruzujem se cestitkama i lijepim zeljama ;) :))) neka budu lijepi na mamu i sposobni na tatu :))))
@grubisa... vec si prvim komentarom dokazao sta je trebalo... da si nevidjena budala. nije bilo potrebe za drugim, ali ocito volis biti siguran, da ne ostavljas ni mrve sumnje. sve ok, skontali smo. ti si pravinacionalisticki glupan. haj sad razguli.
majstore,nek vam je sa srecom.............
Cestitke, sve najljepse.
srbi su turci a turci su kurci, srbi su genetski otpad turaka...
a koji si ti onda kurac....
kao da citam neki srpski list. sramota!!! popisam prvo " fanove " ovog nacionalistickog kopileta pa onda njega :)))
Popiskimo i mi tebe.
okice kratko ali yebitacno:))))........
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sretno mu bilo, i sve naj naj u zivotu. Da i dalje nize uspjehe kao i do sad. :-)
Ja sam mislio da je ovaj Novak malo pametniji, ali eto i on se oženi.
Igračina je, nema sta. Nek mu je sretno
Prije svega ljudina, čovjek, pa tek onda vrhunski teniser.
Vako ce i nas Edin Dzeko aBd
Da, samo ja bih volio da prvo nadje neku finu curu.