Showbiz
3

Sve spremno za vjenčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić

Klix.ba
Novak Đoković i Jelena Ristić
Novak Đoković i Jelena Ristić
Trenutno najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, danas će na Svetom Stefanu u Crnoj Gori uploviti u bračne vode sa svojom odabranicom Jelenom Ristić, piše Blic.rs.

Svečana ceremonija vjenčanja bi trebala početi večeras u 20 sati na Kraljevoj plaži, a planirano je da traje dva sata. Gosti i mladenci su smješteni u odmaralištu "Aman", a atmosfera je na vrhunskom nivou.

Gostima je rečeno da ne donose poklone, nego da novac doniraju u humanitarne svrhe. Osim toga, oni neće moći fotografisati i snimati vjenčanje, jer će im biti oduzete kamere i telefoni uoči samog vjenčanja.

Zvanicama je omogućeno da ostanu do petka na Svetom Stefanu, a s mladencima će ostati samo kumovi i najuža porodica, kako bi prisustvovali na crkvenom vjenčanju u subotu u Manastiru Praskvica. Tog dana će Novak i Jelena napustiti Crnu Goru, a njihova destinacija nije poznata.

Mjere sigurnosti uoči vjenčanja su na najvišem nivou, tako da se Svetom Stefanu ne može prići ni vodenim ni kopnenim putem. Vjenčanje će osiguravati pripadnici državne sigurnosti i protivterorističke jedinice.