Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Satanisticki rituali krenuli po zlu.Nisu pazili dok siluju i ubijaju djecu a naravno i odrasle koje zele da uklone.Baš mi je zao princeze😢
Nije ona princeza već grofica
osjeti se da si smrdin na kilometar, samo vi i mozda rusi gajite te neke izmisljene teorije o satanizmu zapadnog svijeta a narocito kraljevske porodice
Kazu u UK da se pokusala ubiti jer je princ Viliam varao sa nekom
onakav ljepotan da je vara a ona se zaljubila ko tinejdzerica ♥️
Ljudi pate od toga da budu necije sluge,ako ne služiš Bogu Jedinome,onda tražiš svog boga u raznim kraljevima,muzicarima,glumcima,fudbalerima,torabijima,kravama i pacovima(Hindusi). Dzaba kad ti je u prirodi da se nekom pokoravaš,pa kad odbiješ pokornost Gospodaru,On te ponizi pa za za boga uzmeš ove koji vrše malu i veliku nuždu.
Narod cijelog svijeta ima jedan mentalitet kojeg ja ne mogu shvatiti, petljaju se u tuđe živote! "Očigledno ih je strah obavijestiti javnost o tome šta se dešava, ali će morati to učiniti"- čuj to moraju im reći što se događa 🤦🏻‍♀️🙈 E PA NE MORAJU!! Njihova je slobodna volja hoće li reći javnosti što se događa, a ne dužnost!
Očito se povjest ponavlja, nažalost! Nisu mogli Meghan terorizirati (mislim na lude fanove i medije), jer žena je mudra, ne da na sebe, pokupila muža i dijete i pobjegla kad je vidjela kakvi su Britanci, pa su sad prešli na donedavno voljenu Kate! Meni samo nije jasno zašto je princ William ljut na brata kad zna kakvi su mediji i javnost 🤷🏼‍♀️ trebao je i on kao princ Harry otići sa svojom obitelji.
Pitam se sta li se zapravo krije iza ovih monarhijskih zamlacivanja svjetske javnosti?!... Nista Englez ne radi tek tako, pa ni "tajanstvenu princezu"... Bojim se da je nesto mnogo ozbiljnije iza kulisa ove predstave za ovce sirom planete, pardon ravne ploce...
Ubise je kao Dajanu
Ma jok bolan, dok raja sirom svijeta ceka da je vidi, englez nesto gadno muti... Naprimjer, seli jato podmornica na baltik, ili nesto u tom fazonu.
Naporni ste,kakva kraljevska porodica,probudi te se 21 je vijek
Cim se ona ne pojavljuje u javnosti da opovrgne bilo sta tu nesto smrdi.
Samo Spržo zna istinu.
I u njih se nezna čiji je u čijoj, a sve su pune.
"U njih","nezna",ccc!
mi nocima ne spavamo od uzbudjenja
Kata skinula s glave.
Ne interesuje nas Kata, nego kako su nase princeze?
O Hani clanak ide za 5 min😂😂
BBC= BigBlackCock
BBC ugostio princezu.
Koja gluma i scene